It is more important to click with people
than to click the shutter..

Alfred Stieglitz

Jeg har fotografert for store og små firmaer og organisasjoner i en rekke år.

Nedenfor kan du se et lite utvalg av mine fotografier. Jeg har tatt bilder for blant annet Pepsi Co. Norge, Roche Diagnostics, Kronprinsparets Fond, Audiens Gruppen, Lungekreftforeningen og Ö Kontor i Moss.

Å fotografere for bedrifter er en spennende utfordring. Det er bl.a fordi mine subjekter vanligvis har ikke lyst til å bli fotografert, eller har dårlig tid, eller gjerne begge. Jeg får noen ganger maks fem minutter for å få et uanstrengt portrett, gjerne med et lite smil i munnviken. Og det pleier jeg alltid å få til.

Å ta gode gruppebilder og bilder av arbeidssituasjoner er en annen viktig del. Situasjoner må av og til settes opp uten å se oppsatt ut. Folk har ikke alltid egentlig tid, sånn er det jo; tid er penger. Men i lag finner vi alltid en god løsning.

Til inspirasjon:
Om du ser på mine portretter og mote portfolioer kan du se at jeg kan sette det meste av lys. Her kan mann også hente inspirasjon. Bare si fra hvilken type stil du liker så tar vi det der fra…

Nettsiden er designet av meg

Copyright © 2020 Levent Ultanur