It is more important to click with people than to click the shutter..
Alfred Stieglitz

It is more important to click with people than to click the shutter.
Alfred Stieglitz

It is more important to click with people than to click the shutter.
Alfred Stieglitz

Jeg har fotografert for store og små firmaer og organisasjoner i en rekke år.

Nedenfor kan du se et lite utvalg av mine fotografier. Jeg har tatt bilder for blant annet Pepsi Co. Norge, Roche Diagnostics, Kronprinsparets Fond, Audiens Gruppen, Lungekreftforeningen og Coworking international.

Jeg har fotografert 30 ansatte ved Pepsi Co. kontorene
i Lysaker den første dagen.

Gruppebildene og portretter av “Danskene” ble tatt på Radisson SAS Fornebu neste dag.

Her er et utvalg fra fotograferingen.

Å fotografere for bedrifter er en spennende utfordring. Det er bl.a fordi mine subjekter vanligvis har ikke lyst til å bli fotografert, eller har dårlig tid, eller gjerne begge. Jeg får noen ganger maks fem minutter for å få et uanstrengt portrett, gjerne med et lite smil i munnviken. Og det pleier jeg alltid å få til.

Å ta gode gruppebilder og bilder av arbeidssituasjoner er en annen viktig del. Situasjoner må av og til settes opp uten å se oppsatt ut. Folk har ikke alltid egentlig tid, sånn er det jo; tid er penger. Men i lag finner vi alltid en god løsning.

Til inspirasjon:
Om du ser på mine portretter og mote portfolioer kan du se at jeg kan sette det meste av lys.
Om du vil ha mer inspirasjon kan du bruke min Pinterest Board og se hva du synes passer deres selskapsprofil, personaer, lokasjoner. Jeg kan reprodusere bilder i samme stil og følelse.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Copyright © 2020 Levent Ultanur

Nettsiden er utviklet av meg

Nettsiden er utviklet av meg

error: Content is protected!!

Nettsiden er designet av meg

Copyright © 2020 Levent Ultanur